Bel ons: 06 53719578
E-mail: info@modelspoorbeurslisse.nl

Beurzen

Modelspoorbeurs Lisse 6 november 2021


Na de Corona maatregelen van de afgelopen tijd mag er na 2 jaar weer een Modelspoorbeurs in Lisse georganiseerd worden. Voor ons, als organisatie, is er wel het één en ander veranderd. Zo zijn we nu gebonden aan de corona maatregelen van het RIVM. Ook is Hotel Restaurant “De Nachtegaal” gewijzigd in Hotel Restaurant “Lowietje” met zowel binnen als buiten een compleet nieuw uiterlijk.

De eerstkomende Modelspoorbeurs is bepaald op zaterdag 6 november 2021. Voor de beurzen in 2022 zijn we nog in gesprek.

U bent, zoals gebruikelijk, vanaf 10:00 uur van harte welkom en u kan dan tot 15:00 uur op uw gemak kijken, kopen en mogelijk ook ruilen. Wij streven ernaar deelnemers uit te nodigen, die tezamen een zo gevarieerd en uitgebreid assortiment bieden. We hopen weer op een groeiende belangstelling van zowel de zijde van de hobbyisten als die van de deelnemers. Eén van de deelnemers is de NZH Hobbyclub Haarlem, hun aanbod is per beurs verschillend. Van een diorama in schaalgrootte N tot een Märklin oldtimerbaan in schaalgrootte H0 Ook kan u uw trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje laten nakijken of repareren. Vanzelfsprekend kan u ook informatie verzamelen over uw eigen modelbaan of treinen. Tevens bestaat de mogelijkheid te informeren naar de waarde van treinspullen die bij u wellicht nog op zolder staan.

Door de kleinschaligheid en het regionale karakter van de beurs, is het niet alleen een interessante, maar bovenal een gezellige beurs. Veel mensen kennen elkaar en worden de pas aangeschafte spullen onder het genot van een kopje koffie, al dan niet met wat lekkers erbij, onderling besproken.

Nieuwsgierig geworden? Stap gerust binnen en neem uw (klein)kinderen mee, de toegang is gratis. Automobilisten kunnen bij het restaurant en op het bedrijventerrein “Meer en Duin” ertegenover gratis parkeren.

Aan te raden is met het openbaar vervoer te komen. Bus 50 (Leiden - Haarlem), Bus 361 (Sassenheim - Schiphol) en Bus 90 (Lisse - Den Haag) stoppen voor de deur. De halte heet nog “de Nachtegaal”.

Lowietje-Lisse-Modelspoorbeurs


Na de Corona maatregelen van de afgelopen tijd mag er na 2 jaar weer een Modelspoorbeurs in Lisse georganiseerd worden. Voor ons, als organisatie, is er wel het één en ander veranderd. Zo zijn we nu gebonden aan de corona maatregelen van het RIVM. Ook is Hotel Restaurant “De Nachtegaal” gewijzigd in Hotel Restaurant “Lowietje” met zowel binnen als buiten een compleet nieuw uiterlijk.Wetenswaardigheden

Het lijkt er op dat we weer meer mogen organiseren. De eerstvolgende beurs hebben wij gepland op zaterdag 6 november!